Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ez is szebb lesz Xbox One X-en

|

Maga Brendan Greene is elismeri, hogy az Xbox One X bizony egy szörnyeteg, ami megérdemli a kellő tiszteletet a Battlegrounds csapatától is.

Hirdetés

Alig egy hónapon belül fog befutni a PlayerUnkown's Battlegrounds az Xbox One konzolra is, és természetesen ezzel együtt az Xbox One X-re is. Utóbbihoz a rajongók nagyon szeretnének 4K-s textúra csomagot, ahogy maga Brendan "PlayerUnknown" Greene is szeretné ezt.

Hirdetés

Megígérni ugyan nem tudta, hogy 4K-ban fogunk majd serpenyőkért rohangálni, de azt igen, hogy grafikailag látványosabb lesz a játék a Microsoft új konzolján.

"Szebb lesz a grafika, de a játékélmény megmarad ugyanaz, amit már ismerünk. Fenn akarjuk tartani ugyanazt a játékélményt minden platformon. Nem szabad, hogy bármelyik konzol is előnyösebb választást jelentsen a többihez képest."

Mindent összegezve Brendan elmondása szerint az Xbox One X extra ereje lehetővé teszi majd, hogy a PUBG olyan jól nézzen majd ki, amennyire csak az lehetséges konzolos körülmények között, de minden más tekintetben az egységesség a fontos. Meglátjuk majd hogy ez mit jelent az Xbox One verzió december 12-én esedékes megjelenése után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)