Hirdetés

PlayerUnkown's Battlegrounds - ez a srác autónak álcázta magát, senki nem fogott gyanút

|

A streamernek mindössze a második PUBG meccse volt, mégis meglett az unortodox taktika eredménye.

Hirdetés

Mióta valaki a játék megjelenésekor egy felborult autóban ülte végig az egész kört, sokan próbálták reprodukálni a dolgot, több-kevesebb sikerrel. Most egy egészen újszerű megközelítést láthatunk.

PenguinofDeath általában vicces videókat készít, és bár csak most kezdte a PUBG-t, itt sem akarta meghazudtolni önmagát, ezért előállt egy újszerű taktikával: beült egy autóba és megpróbált észrevétlen maradni arra várva, hogy valaki majd elviszi a kocsit. Közben persze többször is újra kellett pozícionálnia a verdát, de szerencsére nem bukott le. A kör végét nem spoilerezem el, inkább nézzétek meg ti magatok:

Nektek mi volt a legőrültebb befejezésetek egy PUBG körben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)