Hirdetés

PlayerUnkown's Battlegrounds - az Xbox One verzió 30 gigát foglal

|

Úgy néz ki, hogy a battle royale móka Xbox One-os kiadása egy laza harmincast fog kikövetelni magának, és még lehet, hogy többre is lesz szüksége.

Hirdetés

A Windows Central kollégái megtalálták a vadonban a PlayerUnkown's Battlegrounds Xbox One változatának dobozos verzióját, aminek leírásában szerepel, hogy a játék 30 gigabyte helyet követel magának. Emellett odakerült az is, hogy ez a helyigény változhat.

Hirdetés

Mivel egy folyamatosan fejlődő online játékról van szó, így nem lennénk meglepődve, ha jövő ilyenkorra az a 30 giga már 40-re nőne. Érdemes lesz neki tehát 30 GB-nál több helyet is hagyni, hogy a frissítésekkor ne legyen probléma. Ettől függetlenül érdemes megjegyezni, hogy a PC-s változat is 30 gigát kér elméletben, gyakorlatban pedig 8 GB-ot foglal.

A PlayerUnkown's Battlegrounds Xbox One verziója annak ellenére is kap egy dobozos verziót, hogy egyébként még nincs kész. Éppen ezért a dobozokban nem is lesz több egy letöltőkódnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)