Hirdetés

Teszteld digitális immunrendszeredet és közben nyerj egy új ASUS laptopot!

|

Megvizsgálhatod, mennyire vagy védett a digitális veszélyek ellen, és közben egy laptopot is nyerhetsz

Hirdetés

Az Xbox One PlayIT Show Budapest egyik helyszínén a látogatóknak lehetőségük volt részt venni egy nyereményjátékban, amely fődíja egy igazán ütős ASUS laptop volt. Az Új Nemzedék Központ támogatásával útjára indított nyereményjáték most kibővül, így akár ti is nyerhettek!

Hirdetés

A mydip.xyz oldalra ellátogatva mindössze egy kérdőívet kell kitöltened, amely egyébként azt vizsgálja, mennyire vagy fogékony a digitális veszélyekre. Ha a teszt kitöltése után megadod az elérhetőségeidet, akkor neked is esélyed lesz arra, hogy elvidd a fődíjat, egy ASUS VivoBook Max X541 laptopot, Windows 10 operációs rendszerrel. A játék egészen november 30-ig, vagyis jövő hét csütörtökig pörög. A sorsolás másnap, december elsején várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)