Hirdetés

PlayLink - ezekért a játékokért lesz érdemes összehívni a haverokat

|

Nem a That's You az egyetlen, ami megtörheti az unalmas iszogatást egy házibuliban: összesen négy játék jön a közeljövőben emellé.

Hirdetés

Az E3-on leplezte le az első PlayLink játékokat a Sony. Ezek lényege, hogy egy PlayStation 4 előtt ülve úgy játsszunk partijátékokat, hogy mindenki a saját telefonját használja. A Jackbox Party Pack játékai is hasonló elven működnek, úgyhogy ha azokat próbáltátok, ismerős lesz a dolog.

Hirdetés

A That's You a PS Plus előfizetőknek jó ideje ingyenes, de aki másféle szórakozásra vágyik, annak nem kell sokat várnia a következő játékokra. Összesen négy van még tervben, melyek közül az első, az Until Dawn készítőtől érkező Hidden Agenda október 24-én jelenik meg. Ebben egy sorozatgyilkos után kell nyomoznunk, és a fontos döntéseket közösen hozhatjuk meg.

Ezzel egy napon érkezik a Knowledge is Power, egy kvízjáték, melyben több mint 5000 műveltségi kérdéssel deríthetjük ki, ki a legokosabb, közben pedig szívathatjuk is társainkat. 

Ugyancsak október 24-ére tűzték ki a SingStar Celebration megjelenési dátumát. A játékban 30 dalt énekelhetünk el barátainkkal, nagyjából ugyanúgy, mint az eddigi SingStar játékokban. 

Végül március 13-án befut a Frantics, egy minijáték gyűjtemény, ami a telefonok minden képességét kihasználja, beleértve a mozgásérzékelőt, az érintőképernyőt, és a kamerát is. 

Az egyes játékok áráról nincs hír. Próbáltátok már a That's You-t? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)