Hirdetés

Playlogic: Szárnyra kapott a holland kiadó?

|

Megalakulása óta először zárt teljes egészében pozitív mérleggel a feltörekvő holland kiadó. A határ a csillagos ég?!

Hirdetés

Willem M. Smit vezérigazgató szerint a Playlogic 2002-es megalakulása óta fordult elő, hogy egész évben nyereségesnek bizonyultak. A 2006-os év során mindössze 5 millió dollárnak megfelelő bevételt sikerült realizálni, ám ezt tavaly megduplázták, s 10.1 millióval zártak. Szakértők ezt a kiadott játékok számának növekedésével illetve azok javuló értékesítési mutatóival magyarázzák.

playlogic.jpg


Az egy évvel korábbi 12.5 millió dolláros veszteség után 0.7 milliós nyereség okot ad a vezetőség bizakodására, s ez a részvények árfolyamának emelkedésében is megmutatkozott. Az Obscure, az Infernal, vagy akár a Sparta: Ancient Wars révén ismert Playlogic az év folyamán mintegy 20 címet kíván különböző platformokon megjelentetni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)