Hirdetés

PlayStation 4-re jöhetnek a népszerűbb PS2-es játékok?

|

Bár a Sony erről még nem szól senkinek, a játékok korhatári besorolását végző európai szervezet szerint három PlayStation 2-es klasszikus is megjelenik PS4-re.

Hirdetés

Eddig nagyon úgy tűnt, hogy a PlayStation 4 csak nagyon macerásan lehetne visszafelé kompatibilis a korábbi verziókkal, viszont most úgy tűnik, valamilyen megoldást sikerült találnia a Sonynak, legalább néhány PlayStation 2-es klasszikus futtatására.

A játékok korhatári besorolását Európában végző szervezet, a PEGI weboldalán korábban feltűnt egy-egy bejegyzés néhány népszerű PlayStation 2-es játék PS4-es megjelenését illetően, de ezeket időközben eltávolították. Beszámolók szerint az Ape Escape 2, a Dark Chronicle, és a Twisted Metal: Black jelennek majd meg a jelenlegi generációs PlayStationre is, viszont a Sony erről egyelőre még nem írt semmit, ami azért is meglepő, mert mindhárom játék megjelenését mára írta a PEGI.

Ti melyik korábbi PlayStation-játékot látnátok viszont szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)