Hirdetés

PlayStation 3: siker Japánban

|

Rendkívül sikeres hetet zárt a Sony Japánban, s így egyre derűsebben szemlélheti az elkövetkező hónapok eseményeit.

Hirdetés

Az április 6-ával zárult hét folyamán két olyan eseményre is sor került, amely mérföldkőnek számít a japán óriás életében. Először is a nagy konzolverseny második helyéért (a Wii továbbra is verhetetlennek tűnik) egyre jobb pozícióból küzdő PlayStation 3-ból gazdára lelt a kétmilliomodik, hazai piacon értékesített példány.

monsterhunter.jpg


A másik, legalább ekkora horderejú esemény pedig a mindeddig a Nintendo DS árnyékában kullogó PSP-nek köszönhető. Az alig két hét alatt másfél millió példányban értékesített Monster Hunter Portabel 2nd G felpörgette a kézi konzol eladásait is, így a PlayStation Portable durván rávert vetélytársára. További felesleges szószaporítás helyett álljanak itt a puszta számok.

* 1. PlayStation Portable (120,964)
* 2. Nintendo DS (55,190)
* 3. Nintendo Wii (44,618)
* 4. PlayStation 3 (11,303)
* 5. PlayStation 2 (10,423)
* 6. Xbox 360 (1452)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)