Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb PlayStation 3-exkluzív játék?

|

Ma 10 éves a PlayStation 3 konzol, a jeles évforduló kapcsán pedig arra vagyunk kíváncsiak, ti melyik játékot szerettétek a legjobban a Sony előző generációs konzolján.

Hirdetés

Kerek évfordulóknál vesszük csak észre, milyen gyorsan pörög az idő. Elsőre talán meglepő lehet, de bizony már 10 év telt el azóta, hogy Japánban piacra dobták a PlayStation 3-at, ami egyben a Sony masinájának premierjét is jelentette. Most arra a kérdésre keressük a választ, hogy melyik volt az előző PlayStation generáció legjobb exkluzív játéka. 

Azonnal valószínűleg mindenkinek a The Last of Us, valamelyik Uncharted epizód vagy esetleg a God of War III ugrik be, de ennyi év alatt számtalan kiváló PlayStation 3-exkluzív játékkal találkozhattunk. A teljesség igénye nélkül lentebb felsorolunk párat, de természetesen kommentek formájában is várjuk tőletek a válaszokat, ha esetleg egy olyan cím áll a legközelebb a ti szívetekhez, ami nem szerepel a listán. Nosztalgiára fel, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)