Hirdetés

PlayStation 4 - komoly gondokat okozott a 2.0-s frissítés

|

Több felhasználó is jelentette, hogy problémákba ütköztek, amikor a legutóbbi frissítés telepítése után ismét szerették volna használni a konzoljaikat.

Hirdetés

Néhány felhasználó a Redditen, többen a NeoGAF és PS Blog fórumokon, rengetegen pedig Twitteren jelentették, hogy képtelenek voltak bejelentkezni a PSN-re, miután telepítették a PlayStation 4 2.0-s rendszerfrissítést.

A fentiek még szerencsésnek érezhetik magukat, miután kiderült, hogy vannak akik fel sem tudják ébreszteni a konzoljaikat a pihenő módból. Természetesen a Sony azonnal jelentkezett mindenhol, hogy közölje „tisztában vagyunk a problémákkal, amiket a PS4 felhasználók jelentettek a 2.0 megjelenése után”. Jelenleg is vizsgáljuk a hibák okát, és amint új kiderítettük a problémát, azonnal értesítünk benneteket.”

Ha ti is azon kevésbé szerencsések közé kerültetek, akik problémákba ütköztek, akkor húzzátok ki a konzolt 30 másodpercre, dugjátok vissza. Ezen kívül nem sokat tehettek a hivatalos javításig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)