Hirdetés

PlayStation 4 - megjelent az 5.00-s firmware, meglepően kicsi

|

Mától magyar nyelven is használhatjuk a PlayStation 4 menürendszerét, de más újításokat is hozott a frissítés.

Hirdetés

Augusztusban indult el a PlayStation 4 5.00-s firmware-ének tesztelése, és mostanra sikerült a maradék hibákat elhárítani. Néhány régióban már frissíthető a konzol (nálunk is), 24 órán belül várhatóan mindenhol elérhető lesz az update.

Hirdetés

Az 5.00 telepítése után átállíthatjuk a nyelvet magyarra (vagy csehre, románra, vietnamira, thaira, görögre, esetleg indonézra), 1080p-ben és 60 fps-sel streamelhetünk Twitchre, több szülői felhasználói fiók is megszabhatja a gyerekek beállításait, listákba rendezhetjük barátainkat, zenéket küldhetünk üzenetben, egyszerre léphetünk ki több beszélgetésből, be- vagy kikapcsolhatjuk, hogy az értesítések videók közben is megjelenjenek, átállíthatjuk az értesítések színét, valamint több infót láthatunk a gyorsmenüben. Biztos, hogy vannak még apróbb, kevésbé fontos újdonságok is, amikre a Sony korábban nem tért ki, ezek majd használat közben kerülnek elő. 

Ez viszont még mindig nem változott:

A firmware-frissítés 374,7 MB-ot nyom.

Ha szeretnétek kedvező áron PlayStation Plus előfizetéshez jutni, nézzétek meg előfizetői ajánlatunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)