Hirdetés

PlayStation 4 5.50 - elrejthetjük végre a demókat és bétákat

|

Kiderült, milyen funkciókat hoz a PlayStation 4 következő rendszerfrissítése.

Hirdetés

Mint azt mi is jeleztük, nemrég megindult a jelentkezés a PlayStation 4 5.50-es firmware-ének tesztelésére. Néhányan már frissíthettek, így megtudtuk, milyen újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy további új funkciók is lesznek, viszont jelenleg az alábbiakat találták a felhasználók:

- PS4 Pro-n elérhetővé válik a Supersampling mód. Ennek lényege, hogy a konzol 1080p-nél nagyobb felbontásban rendereli a játékot, majd 1920x1080-ra húzza össze a képet, így azok, akik 1080p-s monitoron vagy tévén játszanak, jobb képminőséget kaphatnak. Játékonként más lesz az eredmény.

- Lehetőségünk lesz a megvásárolt tartalmak közül elrejteni azokat, amiket soha nem fogunk már letölteni: ilyenek lehetnek a béták, a demók, vagy esetleg a magukat játékok teljes változatának álcázó kipróbálható verziók. Bármi elrejthető, szóval ha örökre meggyűlöltetek valamit, csinálhattok úgy, mintha kettétörnétek a lemezt. Csak digitálisan.

- Egyszerre lehet törölni az összes értesítést.

Egyelőre ennyi, de ez még valószínűleg nem minden. Figyeljük a fejleményeket, megpróbálunk mi is frissíteni és körülnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)