Hirdetés

PlayStation 4 - megjelent az 5.50-es rendszerfrissítés

|

A ma délutánt már tölthetitek a demók, béták elrejtésével vagy a háttér cserélgetésével.

Hirdetés

A sikerrel lezajlott béta után ma megjelent a PlayStation 4 5.50-es frissítése, melynek legfontosabb újítása, hogy kisöpörhetjük végre a hulladékot a könyvtárból. Supersampling módot is használhatunk, de ez csak a Próval rendelkezőknek fontos.

Hirdetés

A használhatatlan alkalmazások, mint a béták, vagy azok a demók, amiket már soha nem akarunk elővenni, csak kényelmetlenné tették a megvásárolt tartalmak böngészését. Mostantól bármelyik tételt elrejthetjük, akár azokat a játékokat is, amikkel nem akarunk többé játszani. Nem egy gyors folyamat, de a rendezettség kárpótol később.

Emellett beállíthatunk saját hátteret USB-ről (PS4-en 1920x1080, PS4 Prón 3840x2160 a maximális felbontás), vagy megváltoztathatjuk a csoportbeszélgetések bélyegképét. Itt találhattok PS4-es háttereket, mindegyik szép, válogassatok. 

A szülőknek jó hír lehet, hogy korlátozhatják a maximális játékidőt, beállíthatják, mennyit tölthet a gyermek a gép előtt, melyik nap mikor játszhat.

A gyorsmenüt felrázták, az értesítéseket törölhetővé tették, fejlesztették a bajnokságok rendszerét, ikon jelöli a PS VR-t támogató játékoknál, hogy játszhatóak az eszközzel, és PS4 Prón aktiválható a Supersampling, mellyel a nem 4K-s megjelenítőt használóknál is sokkal szebbé válik számos, egyébként nem patchelt játék.

Frissítsetek, aztán mondjátok el, hogy tetszenek az újítások, és milyen funkciókat látnátok még szívesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)