Hirdetés

PlayStation 4 - ezt hozza az 5.00-s frissítés

|

Mivel a bétázók már mától letölthetik, a Sony hivatalosan bejelentette az 5.00-s firmware újdonságait.

Hirdetés

Már az Uncharted: The Lost Legacy után, de még a Gran Turismo Sport előtt érkezik a PlayStation 4 új rendszerfrissítése, ami igazából valószínűleg egyik játékot sem érinti közvetlenül, csak remek alkalom volt ez arra, hogy megjegyezzük, milyen jó exkluzívokkal szór meg minket a cég még idén. 

Hirdetés

Az 5.00-t azok, akik jelentkeztek a bétára, mától tölthetik le, a többieknek várni kell, amíg minden hibát sikerül eltávolítani belőle. A frissítés után könnyebb lesz a szülőknek a fiatalok számára korlátozásokat beállítani, és akár több szülő account is lehet egy konzolon. Barátainkat listákba rendezhetjük, bővül a közvetítések beállításainak száma (lehet például Twitchre 1080p-ben és 60 fps-sel streamelni, ahogy azt korábban hallottuk), dalokat küldhetünk üzenetben, kikapcsolhatjuk, hogy értesítések érkezzenek videónézés közben, vagy hogy ha üzenetet kapunk, megjelenjen-e a küldő neve és az üzenet töredéke értesítésben. A gyorsmenüben láthatjuk, hol tartanak a letöltések, milyen meghívókat kaptunk, és kiléphetünk partyból anélkül, hogy a főmenübe kellene navigálnunk ezért. Fejlődött még a bajnokságok állásának kijelzése, illetve ahogy arról írtunk, bekerült a magyar nyelv további nyelvek mellett. Képeket az újdonságokról az alábbi galériában találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)