Hirdetés

PlayStation 4 - megjelent a 6.00-s firmware, de mintha valami nem stimmelne

|

A .00-s és .50-es PlayStation 4 frissítések mindig fontos újításokat hoztak, ez viszont kivétel. Ráadásul a Store is lehalt.

Hirdetés

Már egy ideje lehetett jelentkezni a PlayStation 4 6.00-s firmware-jének tesztelésére, de ennek újításairól eddig nem érkezett információ.

Hirdetés

Ma megjelent, és mindössze annyit tesz, mint az 5.53-as, 5.55-ös és 5.56-os változat: javítja a rendszer teljesítményét. Ez azért fura, mert ekkorát csak a nagy, fontos és érzékelhető változásokat hozó rendszerfrissítések verziószáma ugrott a múltban. A kisebb, hibajavító csomagokat ráadásul nem is szokás a felhasználókkal teszteltetni. Azon a honlapon, ahonnan külön tölthetjük le a frissítéseket, még az 5.56-os a legújabb. Izgatottan várunk valami indoklást, de egyelőre sem az amerikai, sem az európai PlayStation Blog nem osztott meg semmit. A frissítés közel 450 MB-ot nyom, akár már most elindíthatjátok a letöltését.

Emellett sokan panaszkodnak, hogy nem tudják megnyitni konzolról a PlayStation Store-t, mert az WS-43305-5 hibakóddal nem engedi be őket. A problémát mi is tapasztaltuk. Böngészőből nincs gond. Lehet, hogy ebben közrejátszik a FIFA 19 demójának megjelenése is.

Nemrég kényelmesebbé vált a PlayStation Store használata, de ehhez nem volt szükség rendszerfrissítésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)