Hirdetés

PlayStation 4 - tesztelhető a 7.00-s frissítés

|

Főleg azok fognak örülni az újításoknak, akik szeretnek barátokkal együtt játszani.

Hirdetés

A Sony már korábban is mondott pár szót arról, hogyan tervezi jobbá tenni a jelenlegi generációs konzolja által kínált felhasználói élményt, sőt, pár funkciót volt alkalmunk tesztelni június folyamán.

Hirdetés

Ma elkezdték kiküldeni a 7.00-s firmware bétatesztelésére csalogató meghívókat. A frissítés megnöveli a partik maximális méretét (16 főre), valamint könnyebbé, gyorsabbá teszi a rendszerszoftver frissítését, így a jövőbeli update-ek telepítéséhez ritkábban kell majd újraindítanunk a gépet, és nem lesz minden alkalommal szükség felhasználói beavatkozásra. Más újítások is jöhetnek, de azokról a Sony egyelőre nem beszélt. Aki kapott meghívót, bátran megoszthatja a kódját ismerőseivel, egy kódot ugyanis 20 alkalommal lehet aktiválni, hogy érdemben lehessen tesztelni a partirendszer újításait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)