Hirdetés

PlayStation 4 - a partykat és a Remote Play-t teszi jobbá a 7.00

|

A héten érkezik a következő nagy rendszerfrissítés, íme az újdonságok.

Hirdetés

Már nagyon-nagyon régen belengette a Sony, hogy milyen újításokkal tervezi feldobni a partyrendszert, sőt, tesztelhettük is ezeket. Most végre életbe lépnek a módosítások.

Hirdetés

A 7.00 megjelenését követően legfeljebb 16-an léphetnek majd be egy partyba a jelenlegi 8 helyett, javítottak a csatlakozáson, a hangminőségen, illetve az Egyesült Államok játékosai kérhetik, hogy a PS4 Second Screen alkalmazás a beszélt szöveget írottá varázsolja, az írottat pedig felolvassa.

A másik nagy újdonság, hogy a Remote Play már Android 5.0-t vagy annál újabb rendszert futtató okostelefonokon és táblagépeken is elérhető lesz, az iPhone-osok és iPadesek megjeleníthetik a kontrollert bármikor, illetve minden eszközhöz, amin Android 10, iOS 13, iPadOS 13 vagy MacOS Catalina fut, bluetoothon lehet csatlakoztani a DualShock 4-et.

Annyit tudni, hogy a 7.00 a héten érkezik, de hogy mely napon, az még kérdéses. Úgyis szólni fog a PS4, ha frissíteni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)