Hirdetés

PlayStation 4 - a CE-34878-0-s hiba borít ki mindenkit

|

A PlayStation 4 felhasználók már egy ideje szenvednek a CE-34878-0-s hibával, és a probléma csak egyre rosszabb. Mit tesz a Sony?

Hirdetés

Röviddel a konzol megjelenése után felbukkant CE-34878-0-s hiba. Ez eleinte csak kisebb zavarokat okozott (nem lehetett folytatni egy játékot, vagy a többjátékos módba nem engedte a belépést) de most már károsodott mentési fájlok járnak a hibaüzenet nyomában.

A Game Informer kapcsolatba lépett a Sonyval, hogy rákérdezzen, mihez kezd a gyártó ezzel a helyzettel. A válasz meglehetősen szűkszavú volt: „Tudatában vagyunk a problémának, és köszönjük türelmet, amíg kivizsgáljuk az ügyet”. Oké.

A fenti videóban is látható, ahogy összeomlik sorozatosan a Call of Duty: Ghosts PS4 verziója, de akár lehetne a képernyőn az Assassin’s Creed IV: Black Flag is, rengeteg más cím mellett. A gond nem a játékokkal van. Ha bárki belefutna az üzenetbe, akkor a Sony tanácsát követve zárja be az összes alkalmazást, és telepítse a legfrissebb rendszer-szoftvert, majd a legújabb játékfrissítést.

Ti már ütköztetek ilyen problémába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)