Hirdetés

PlayStation 4 - most a kameráról pletykálnak

|

Február 20-ig már ez lesz, szinte naponta jönnek az új pletykák. Most éppen a kamera a soros.

Hirdetés

Valószínűleg a fél világ figyelemmel követi a február végén megrendezésre kerülő, titokzatos PlayStation Meeting eseményt. A Sony ígérete szerint a rendezvényen megismerhetjük a jövőt, ami virágnyelven annyit jelent a szóbeszédek alapján, hogy megejtik a PlayStation 4 bejelentését.

Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor a Killzone 4 megszellőztetése mellett a Sony nem csupán magát a következő generációs konzolt mutathatja be a nagyérdeműnek. A VGLeaks biztos belső forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy a február 20-án debütáló PlayStation 4-hez nem kell majd külön PS Eye kamerát vásárolnunk, ugyanis az alaptartozékok között megtalálhatjuk majd a továbbfejlesztett kamerát. Az új változat már nem PlayStation Eye néven szerepelhet, a VGLeaks a „Dual Camera” nevet emlegeti, valamint hozzáteszi, hogy a korábbi eszköz HD-változatáról beszélhetünk, amely egy pár széles látószögű kamerát jelent 720p felbontással és mellé jár négy 48 Hz-en működő mikrofon is. Utóbbi abszolút előnyt élvez akkor, ha videóchatelésre kerül a sor, továbbá felismeri azt a felhasználót, aki belép a PlayStation 4 rendszerébe.

Már az eddig elhangzott információk is ígéretesek, ám a „Dual Camera” lehetőségei nem merülnek ki ennyiben: a kamera képes követni a fej és kéz mozgásait, amelyek segítségével a játékokat is irányíthatjuk. A Sony valószínűleg ezzel az eszközzel szeretne riválist állítani a Kinect számára. Természetesen az imént leírtakat kéretik erős pletykaként kezelni, egészen a hivatalos megerősítés vagy cáfolat erejéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)