Hirdetés

PlayStation 4 - nem vitték el az #00001-es évfordulós konzolt

|

A Sony Japánban jótékonysági aukcióra bocsátotta a 00001-es sorszámú évfordulós PlayStation 4-et, viszont aki a legmagasabb ajánlatot tette, nem tudta kifizetni az összeget. A végén azért mindenki jól járt.

Hirdetés

Ha valaki ilyen nagyszabású aukciót szervez, számolnia kell a trollokkal is, akik pusztán azért licitálnak, hogy minél magasabbra tornázzák az összeget.

A #00001-es évfordulós PlayStation 4 konzol aukcióján január végén a licit több mint 20 millió forintnak megfelelő összegnél járt, majd végül 15 135 000 yennél, mintegy 34 millió forintnál sikerült zárni. A Sony szerencsétlenségére a legmagasabb ajánlatot is egy olyan személy tette, aki nem tudta kifizetni az összeget, így a konzol a cég nyakán maradt, viszont úgy döntöttek, a Save the Children alapítvány számára ettől függetlenül saját zsebből átutalják a pénzt, és azt is hozzácsapják, amit a PlayStation Love Tweet kampány résztvevői generáltak (a Sony minden tweet után 20 yent adományoz, a végösszeg 23 120 yen, több mint 53 000 forint lett).
 

A PlayStation 4-et most határozatlan időre egy tokiói kiállítóterembe helyezik, ahol február 21-től lehet megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)