Hirdetés

PlayStation 4 - olyan erős lesz, mint a legjobb PC

|

Az Epic Games alelnöke, Mark Rein tökéletesen elégedett a Sony új konzoljával. Szerinte a PS4 egy "igazán tökéletes játékos PC".

Hirdetés

Nem is tudom, ezen az állításon a konzolosok, vagy a PC-sek fognak jobban kiakadni, ugyanis általában érzékeny téma a PC-k és konzol versenye. Ugyan az eddigi konzolok is hasonlítottak a számítógépekre, a PlayStation 4 kifejezetten egy erős gamer PC-re emlékeztető felépítéssel fogja pörgetni a játékokat.

"Szerintem, nagyon jó döntés a Sony-tól, hogy egy ilyen fejlett PC felépítésével dolgoznak, és ennyi mindent beleraknak", mondja Rein. "Ne feledjük: 16-szor több memória áll rendelkezésünkre, mint a PlayStation 3 esetében, ami nem elhanyagolható. Tudva, hogy mindegyik gép ilyen lesz, őrült és nevetségesen jó dolgokat tehetünk meg vele."

"Ha a Windows-ra gondolunk, a legtöbben nagyjából 2 GB-nyi szabad RAM-mal rendelkeznek - a PS4 helyzete jobb tehát a legtöbb PC-nél, mivel azok többnyire 32-bites Windows-t használnak", teszi hozzá. "Olyan ez, mintha a világ legjobb PC-jét használnánk."

Rein szerint a Sony által bejelentett lehetőségek, mint a háttérben zajló letöltés, rendkívül kényelmesek. Minden, amit a Sony mondott, és amint a PS4-gyel csinálnak, úgy tűnik, nagyon tetszik Mark Reinnek. Legfőképpen az, hogy a brutális hardver mellett a játékos kényelmét szolgáló egyszerűsítések olyan könnyűvé teszik a játékok beszerzését, mint például az iPad esetében.

Érdekes, bár néhol megkérdőjelezhetőnek tűnő kijelentések ezek - azért elgondolkodik az ember, miért szerelmes ennyire az Epic Games a PlayStation 4-be. Az Unreal Engine 4 mondjuk szépen fut rajta, és valószínűleg tényleg jó kis konzol lesz. Közel a PlayStation 4 megjelenés, de azért hiszek benne, hogy az örök PC-sek sem érzik magukat ettől megfélemlítve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)