Hirdetés

PlayStation 4 - túl a hétmillión

|

A Sony egy újabb mérföldkövet hagyott maga mögött és ezzel együtt egy csomó érdekes statisztikát is megosztott velünk.

Hirdetés

A Sony elég magabiztos léptekkel halad előre az újgenerációban, de a cég szerint ez még csak a kezdet a PlayStation 4 számára.

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4 április 6-án átlépte a hétmillió eladott példányt. Emellett kiderül az is, hogy a szoftverekkel sem állnak rosszul, ugyanis 20,5 millió digitális és dobozos játékon sikerült túladniuk a megjelenés óta.

A PlayStation 4 share gombját 135 milliószor nyomták meg a játékosok és ezzel 4,9 millió játékmenetet streameltek a Ustreamre és a Twitch-re összesen. Mindezt 90 millióan meg is nézték.

Andrew House, a Sony Computer Entertainment elnöke is nyilatkozott az ügyben és azt mondta, hogy "nagyon megható, hogy ennyien választják a PlayStation 4-et".

A Sony 2014-ben 120 játékkal számol PlayStation 4-re, amik között olyan címek vannak, mint a Destiny, a The Elder Scrolls Online, az Alien: Isolation, az NBA 2K15, a Watch Dogs, a Driveclub, a The Last of Us: Remastered és a The Order 1886.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)