Hirdetés

Így áll most az egyik legígéretesebb PlayStation 4 emulátor

|

Mire értelmesen használhatóvá válik, a Sony talán az összes fontos exkluzívját kiadja PC-re.

Hirdetés

Aki maximális minőségben akarja átélni a PlayStation 4-es játékok által nyújtott élményt, kénytelen lesz beszerezni egy konzolt, mert bár lehetnek alternatív megoldások, egyik sem lesz tökéletes. Persze most, hogy a Detroit: Become Human és a Death Stranding mellett a Horizon: Zero Dawn is megjelenik PC-re, okkal reménykedhetünk, hogy a Sony itt nem áll meg, de nem érdemes kivárásra játszani.

Hirdetés

A Spine nevű PS4-emulátor érdekes módon Linuxra készül, egy éve jelentette be készítője. Az évforduló alkalmából összeállított egy videót, amiben láthatjuk, egyes, egyszerűbb játékok (pl. Not a Hero, Towerfall Ascension, OlliOlli 2) hogyan futnak, de még azok sem kifogástalanok, borzasztó alacsony a framerate mindnél, vagy nem töltenek be textúrák.

Az emulátor mögött álló srác minden nap dolgozik rajta, de publikus, teljes változatot a PlayStation 5 megjelenéséig nem fog kiadni. Egy demót esetleg kiadhat, viszont szeretné, ha legalább egy 3D-s játék működne. Egy tavaly nyári próbaverzió itt érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)