Hirdetés

PlayStation 4-en is elérhető a PS Plus Collection

|

A PlayStation Plus előfizetői kiváló PlayStation 4-es játékokból válogathatnak, és ezeket nem csak PS5-ön érhetik el - van viszont egy fontos kitétel.

Hirdetés

Bár a Sony egyelőre nem tervez egy Xbox Game Passhoz hasonló szolgáltatást indítani (és nyilván azért sem küzd, hogy beengedje a konkurens megoldását a saját platformjára), valami hasonlót talált ki a PlayStation 5-tulajoknak. A PlayStation Plus Collection számos kiváló PlayStation 4-es játékot tartalmaz, köztük saját kiadású címekkel (mint a God of War és a Days Gone), valamint mások játékaival (köztük a Battlefield 1-gyel és a Monster Hunter Worlddel). 

Ezek a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően simán futnak PS5-ön, viszont a rendszer kissé eltérően működik, mint a Game Pass esetében. Itt ugyanis a játékkínálatból kiválasztott címeket a fiókunkhoz adhatjuk, mint a PS Plus-os játékokat általában, és addig játszhatjuk őket, amíg él az előfizetésünk.

Hirdetés

Ennek köszönhető, hogy miután PlayStation 5-ön kiválogattuk azokat, amik nekünk kellenek, PlayStation 4-re visszatérve is simán elérhetjük őket. Előbb viszont mindenképp a PS5-höz kell nyúlnunk. Nem tudjuk, ez a megoldás örökké működni fog-e, és ki veszi majd hasznát, de akár az is lehet, hogy belépünk egy szerencsésebb barátunk PS5-én, majd hazatérve a saját konzolunkon játszunk a PS Plus Collection kínálatának tagjaival.

Egy darabig még súlyos készlethiány várható, azonban a Bugsnaxet így is be lehet húzni minden gond nélkül a PlayStation Store online felületén. Tegyétek meg hamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)