Hirdetés

PlayStation 4-es cím a Heavy Rain fejlesztőitől?

|

Egy titokzatos domain regisztrációnak köszönhetően a fél világ arról suttog, hogy valóban PlayStation 4-re fejleszthetnek-e a Heavy Rain készítői.

Hirdetés

Hiába formálódik gőzerővel az Ellen Page bájos buksiját középpontba állító Beyond: Two Souls a Quantic Dream pincéjében, a mellékelt ábra szerint a csapat már a PlayStation 4, vagy kódnevén Orbis felé kacsintgat.

A cég ugyanis az elmúlt napok során regisztált egy singularityps4.com domain nevet, ami a korábbi heavyrainps3.com és beyondps3.com domainok példájából kiindulva pofonegyszerűen kikövetkeztethető, hogy milyen célt szolgál. Mivel a cég valószínűleg nem szeretne összeütközést a jelenleg már szereplő Singularity című FPS játékkal, ezért valószínűleg valamilyen alcímet hozzátesznek, de abban biztosak lehetünk, hogy Singularity néven valami készülődik a Quantic Dream műhelyében.

A legtöbben arra spekulálnak, hogy a korábban már ismertetett Kara tech demo (a felső videó) alapjául szolgáló, Ray Kuzweil írta könyv, a The Singularity is Near állhat a játék háttérében, ami ha bekövetkezik, igen nagyot szólhat. További érdekesség, hogy Roland Emmerich és az imént emlegetett Ray Kuzweil is érdekelt egy a Singularity névre keresztelt sci-fi filmben, amelyet maga Emmerich dirigál és még a forgatás sem kezdődött el. Vajon melyik lehet a sok lehetséges variáció közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)