Hirdetés

PlayStation 4 - tisztázzunk néhány dolgot

|

A Sony fellőtte a PlayStation 4 hivatalos FAQ-ját, ami helyreteszi az infókat a játékok megosztásával és a PlayStation Plus használatával kapcsolatban.

Hirdetés

Emlékeztek még arra az E3 után megjelent videóra, amiben a Sony vezetői magyarázzák el nagyon alaposan, hogyan kell dobozos játékot megosztani egy barátoddal? Még ennyi idő után is vicces, ha láttátok már, nézzétek meg megint, ha nem láttátok, akkor nézzétek meg sokszor.

A digitálisan vásárolt játékok megosztása azonban egy picit másképp működik. Értelemszerűen minden letöltött játék felhasználói fiókhoz kötődik, de azon a gépen, amit elsődleges konzolként regisztráltunk, bárki játszhat vele anélkül, hogy nekünk be kellene jelentkeznünk. Ha a háztartásban bárki előfizet a PlayStation Plusra, előfizetésének előnyeit (mint az online multiplayer) szintén az ő bejelentkezése nélkül lehet élvezni. A PSN-en vásárolt játékokat más konzolon is játszhatjuk, ebben az esetben viszont elengedhetetlen, hogy a játék tulajdonosa is be legyen jelentkezve. Egy felhasználói fiókkal legfeljebb két rendszert lehet használni egyidőben.

Azért ezzel sem nehéz kiegyezni, valljuk be. Bármilyen ellenvetés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)