Hirdetés

Az új PlayStation 4 frissítés 1080p/60fps streamet is lehetővé tesz majd

|

A PlayStation 4 Pro tulajdonosok hamarosan feltekerhetik a minőségállítót a twitches streamelésnél.

Hirdetés

Hamarosan befut az 5.0-s firmware a PlayStation 4 konzolokhoz, ami megtoldja a PS4 Pro megosztási lehetőségeit egy új beállítással. Az ezen játszó konzolosok az Eurogamer információi szerint feltolhatják majd 1080p/60fps-re is a minőséget, hogy a maximumot nyújthassák a Twitchen.

A frissítés a komolyabb minőség mellett kicsit megkönnyíti majd a barátkozást is. A jövőben lehetőségünk lesz anélkül követni más játékosokat, hogy be kellene jelölnünk őket. A Sony szeretné lehetővé tenni, hogy a tartalmainkat minél szélesebb körben oszthassuk meg.

Persze a felhasználók eldönthetik majd, hogy engedélyezik-e idegen embereknek, hogy bekövessék őket, illetve blokkolhatják is majd az egyes fiókokat, akárcsak Twitteren. A frissítés egyébként több account kezelési lehetőséget is megnyit majd, ezekről bővebben a megjelenés után tudhatunk meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)