Hirdetés

Nem működik a PS4-ed a frissítés óta? Próbáld meg ezt!

|

A PlayStation 4 legújabb, 4.7-es szoftvere sokak konzolját használhatatlanná tette, de többeknek sikerült megoldaniuk a problémát.

Hirdetés

Sokan már a PlayStation 5 bejelentését vizionálják, de a Sony egyelőre teljes erőbedobással a PS4-et támogatja. Nemrég például a konzol szoftveréből adtak ki egy új verziót, de a 4.7-es frissítés telepítése közel sem ment mindenkinek zökkenőmentesen.

Többen arról számoltak be, hogy a konzoljukat egyszerűen nem tudják elindítani, míg másoknak az új frissítés telepítésével akadt gondjuk, de még a régi verzióval is akadozik a konzol működése. A fagyással találkozó felhasználók közül hárman is hasonló megoldást találtak, így ez segítséget jelenthet a hibásan telepített 4.7-es frissítésre. Persze a hivatalos javítás érkezéséig csak óvatosan érdemes kísérletezni bármivel, de ahogy többen írták, érdemes megpróbálni Safe Mode-ban újraindítani a konzolt (ehhez addig kell nyomnotok a bekapcsoló gombot, míg kétszer csipog a gép), adott esetben leválasztva az internetről és az esetleges külső merevlemezeket is érdemes kihúzni.

Ezt követően a konzol menüjéből a Rebuild Database nevű javító opcióval helyrehozhatjátok a kárt, amit követően akár a Safe Mode használatával, akár normál használat közben megpróbálhatjátok ismételten telepíteni a 4-7-es szoftvert, amit mindenképp töltsetek le újra a PlayStation Networkről (és ne a már letöltött verziót használjátok). Nem garantált, hogy minden esetben működik majd a módszer, de érdemes lehet letesztelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)