Hirdetés

PlayStation 4 - Gaikait használ, nem lesz drága

|

Japánban is beindult az információáramlás a legújabb PlayStationnel kapcsolatban, és nekik azért mindenkinél jobban hiszünk.

Hirdetés

Az Asahi Shimbun nevű japán lap értesülései szerint a Sony elérhető áron fogja piacra dobni az új PlayStationt, és ha már felvásárolta a Gaikait, ki is használja a szolgáltatást.

Mivel a japán tudásunk megkopott az évek során, a Gematsu által fordított szövegből szemezgettük ki a legfontosabb információkat. Az Asahi Shimbun azt írja, hogy a PlayStation 4 megjelenésekor 40000 japán yenbe fog kerülni, ami jelenlegi árfolyamon 92246.8 forintnak felel meg. A PlayStation 3 első kiadásáért eleinte közel 50000 yent kellett fizetni, az Egyesült Államokban pedig 500 dollárt kértek el érte, tehát a PS4 Japánban és az USA-ban jelentősen olcsóbb lesz. A lap arról nem ad információt, hogy a PAL régióba érkező kiadás mennyiért lesz beszerezhető, de ha az is követi az előd példáját, jelentősen többet kell majd érte kipengetnünk.

A cikk másik érdekessége a Gaikai alkalmazása. Nem valószínű, hogy annak segítségével teljes játékokat játszhatunk, de a demók, trailerek és egyéb médiatartalmak streamelésének lehetősége minden bizonnyal a Gaikai technológiájával fog rendelkezésünkre állni. A PlayStation Network további közösségi funkciókkal bővül, melyek használatával a játékosok játék közben cserélhetnek véleményt, illetve a Share gomb használata is ehhez kötődhet. Kevesebb mint két hétre vagyunk a PlayStation Meetingtől, csak győzzük kivárni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)