Hirdetés

PlayStation - különleges konzol a 20. évfordulóra

|

A Sony egy limitált kiadású gép kaidásával ünnepli meg az eredeti, 1994 december 3-ai rajtot. Egyelőre nem tudni, Európában hogyan juthatunk majd hozzá az ünnepi PS4-hez.

Hirdetés

A Sony az idei PlayStation Awardson ünnepelte meg a PlayStation márka 20. születésnapját, és hogy méltó módon emlékezhessenek meg az eredeti PS kiadásának évfordulójáról, egy ünnepi PlayStation 4-et is lelepleztek. A gép az 1994-es konzol színvilágát idézi, és azt kell mondjuk, piszok jól néz ki.

A gépből összesen 12300 számozott darab készül, és a 2014-es Sony Experience rendezvény napjától, azaz december 6-ától lesz előrendelhető a PlayStationStore.com-on. Ez azonban csak Japánra és Amerikára érvényes, az európai Sony blogon azt írják, Európában "hagyományos terjesztői hálózatokon keresztül nem lesz elérhető" a különleges konzol, ettől függetlenül megadtak hozzá egy 499 eurós árat.

De hogy rátérjünk magára a konzolra, a borítás az eredeti PlayStation jellegzetes szürke színében pompázik, ahogy visszatért a régi, színes PlayStation logo is. A csomagban található egy ugyanilyen dizájnnal készült DualShock 4 kontroller, PS Camera és Vertical Stand is. Díszítésként a gombokat jelölő, a konzollal mára egybeforrt szimbólumok és a húszas szám szerepel magán a konzolon és a kontroller touchpadjén is.

A Sony egyébként közleményében megköszönte a játékosoknak, hogy az elmúlt húsz évben velük tartottak. A PlayStation születésére úgy emlékeztek vissza, mint egy bátor új vállalkozásra, ami akkoriban a játékipar egészét jellemezte.

Ki ne akarna egy ilyen csodát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)