Hirdetés

PlayStation 4 - jövőre lesznek játszhatóak a PS3-as játékok

|

A Sony megerősítette, hogy a PlayStation 4 képes lesz majd jelenlegi generációs játékok lejátszására, csak várni kell egy kicsit.

Hirdetés

Nem egy hivatalos közleményben, hanem egy Tokyo Game Show-s kerekasztal beszélgetés során került sor a bejelentésre a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida jóvoltából.

Ugyanakkor ha meg akartatok szabadulni a PS3-as játékaitoktól, ez nem fog titeket meggátolni benne. A 2014 folyamán először Észak-Amerikában elérhető szolgáltatás ugyanis a Gaikai technológiáját használja, és először csak egy maréknyi címből lehet majd válogatni. Később nőni fog ezen címek száma, továbbá nem csak PS4-en, de Ps Vitán és a PS Vita TV-n is futnak majd. Arról, hogy Európába mikor érkezik, Yoshida egyelőre nem tudott nyilatkozni, de 2014 második felére tippelnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)