Hirdetés

PlayStation 4 - közösségi funkciók és multitasking bemutató

|

Egy új és jópofa reklámvideó jelent meg a PlayStation 4 kezelőfelületéről és egyéb látványos funkcióiról.

Hirdetés

Nem áll le a Sony marketing-gépezete: íme egy újabb videó a következő generációs konzol, a PlayStation 4 erősségeiről.

Láthatjuk a videóban, hogy a srác egyszerre játszik a Knack című játékkal, beszélget egy lánnyal, miközben egy másik haverja arra próbálja rávenni, hogy a Killzone: Shadow Fall-t nyomassák. Percek alatt zajlanak ezek az események: az egyik játék mögött észrevétlenül töltődik le a másik.

Nyilván meg van szépítve az élmény: kell az erős internetkapcsolat, de az Xbox One-hoz képest sokkal játékosabb és "játékosbarátabb"  megközelítésű ez a reklámstílus, ami örvendetes. De azt se felejtsük el, hogy a látottakban ugyanúgy vannak játék közben bekapcsolódó beszélgetések, megosztások, lájkolások és egyéb közösségi dolgok, tehát a PlayStation 4 és az Xbox One végtére is hasonló dolgokban próbálnak újítani.

Mit gondoltok, tényleg így néz ki a jövő játékosa, vagy inkább "hagyjatok békén és hadd játsszak nyugiban"?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)