Hirdetés

PlayStation 4 - magyar nyelvet hozhat a következő frissítés

|

Végre esély van rá, hogy nem látjuk többször az idegesítő üzenetet a Store megnyitásakor, ami minden egyes alkalommal figyelmeztet, hogy csak angol nyelven érhető el.

Hirdetés

Szerencsére a PlayStation 4 kezelőfelülete nem egy 6x6-os Rubik kocka, az angolul nem tudók is könnyen kiigazodhatnak rajta. Mégis mennyivel jobb lesz majd magyarul használni, pláne ha nem úgy fordítják le, mint régen a Nokia telefonokat.

Hirdetés

A Sony még nem leplezte le az 5.0-s firmware frissítés tartalmát, viszont a Eurogamer birtokába jutott egy lista, melyen az újdonságok szerepelnek. Ezek egy részéről délelőtt már írtunk, de időközben kiderült, hogy hét nyelvet építenek be vele: a csehül, thaiul, görögül, indonézül, vietnamiul és románul beszélők mellett a magyar nyelvet értők örülhetnek. Nem tudni, pontosan mit fognak lefordítani, de valószínűleg a menürendszert, a beállításokat, és ha kis szerencsénk van, a Store-t. Ha nincs, továbbra is reflexből nyomunk rá, hogy értjük, hogy angol, és megköszönjük a figyelmességet. 

Árulkodó egyébként az is, hogy néhány hete magyar hírlevelet kapnak az itthoni PlayStation felhasználók. Várjuk a bejelentést izgatottan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)