Hirdetés

Videó foglalja össze, milyen játékok jönnek PS4-re a közeljövőben

|

Szerepel benne három, régóta várt exkluzív is.

Hirdetés

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy csodálatos évet zárt a Sony 2018-ban: nagyon jók lettek és jól is fogytak az exkluzívjai. 

Hirdetés

A felhozatal saját címei közül, a nagyokat illetően egyelőre csak a Days Gone kapcsán jelentettek be dátumot (április 26.), de nehezen hisszük el, hogy ez lesz a kiadó egyetlen AAA játéka 2019-ben. Ma került fel az alábbi videó, mely röviden felsorolja a fontosabb, a közeljövőben PS4-re vagy arra is megjelenő címeket, és köztük van a Death Stranding, a The Last of Us Part II, valamint a Ghost of Tsushima. Bár sem a videóban, sem annak leírásában nem szerepel, hogy a 2019-es felhozatalt láthatjuk, az exkluzívokon kívül minden játékot erre az évre ígértek azok fejlesztői.

Mit gondoltok? Megkapjuk a fent említett játékokat még idén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)