Hirdetés

PlayStation 4 - már jön is a javítás

|

Néhány napja megjelent a Sony következő generációs gépe, ők pedig máris kiadtak hozzá egy kötelező szoftveres javítást.

Hirdetés

A következő generáció rajtvonala nem éppen zökkenőmentes, ez sajnos már csak így megy. Míg az Xbox One esetében már ismerjük a nehéz kezdettel járó kompromisszumokat, addig sajnos sok friss PlayStation 4 tulajdonos csak otthon döbbent rá, hogy itt nincs minden rendben.

Szerencsére azért a Sony próbál minél gyorsabban reagálni a helyzetre, és azonnal ki is adott egy apróbb frissítést a Playstation 4 operációs rendszeréhez. A PlayStation Blog szerint az 1.51-es  verziószámú kötelező frissítés főképp a rendszer stabilitására vonatkozó javításokat tartalmaz, illetve apró igazításokat hajt végre a grafikus felhasználói felületen. Az amerikai konzolok gyárilag kikapcsolják az automatikus frissítéseket, ami azt jelenti, hogy a frissítést a konzol stand-by módban fogja letölteni, de ez minket nagyon nem érint, remélhetőleg a magyar PlayStation 4 megjelenés napján már semmi ilyesmi miatt nem kell aggódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)