Hirdetés

Mégis lesz PlayStation 4-en modtámogatás a Fallout 4-hez és a Skyrim Special Editionhöz

|

A Sony megbékélt a modokkal, és mégis csak beengedik a modolás lehetőségét a platformjukra.

Hirdetés

A Sony és a Bethesda nagy örömmel jelentette, hogy a Fallout 4 és a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition is kapni fognak modokat a PlayStation 4-en. Kemény hír ez egy álmos csütörtök reggelen, főleg miután a Sony néhány hete erősen elzárkózott a lehetőségtől.

A modtámogatás mellett az is kiderült, hogy mind a Skyrim, mind a Fallout 4 kapnak majd PS4 Pro fejlesztést, tehát mindkettő szebben néz majd ki az új konzolon. A Skyrim Special Edition natívan támogatja majd a 4K felbontást, míg a Fallout 4 szebb fény-árnyék effekteket és grafikai megvalósításokat mutat majd.

Itt láthattok néhány képet a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PS4 Pro változatából:

Egyébként mielőtt a Fallout 4 rajongók nagyon megörülnének eláruljuk, hogy a Skyrim lesz az első, ami megkapja a modtámogatást. A tervek szerint ezzel fogják letesztelni a rendszert, és ha minden jól megy, akkor jöhet a Fallout 4 is.

A The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition megjelenése október 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)