Hirdetés

PlayStation 4 Neo - nem rövidíti meg a PS4 élettartamát

|

Rengeteg PlayStation 4 tulajdonos aggódik amiatt, hogy a PlayStation 4 Neo megérkezésével hátrányba kerülhet a konzoljuk. Minderre most Shuhei Yoshida is reagált.

Hirdetés

Rengeteg még a kérdőjel a PlayStation 4K, avagy Neo körül, amelynek létezését ugyan elismerte a Sony az E3 2016 előtt, de az expóra nem vitték magukkal a konzolt, helyette a játékfelhozatalra fókuszáltak. A pletykák szerint a Neo még idén megjelenhet és a Sony több szabályt is kötelezővé tett a játékfejlesztőknek (például nem lehetnek exkluzív játékok), hogy ne érezze magát hátrányban a jelenlegi, 40 milliós felhasználóbázisuk. Olvassátok el összefoglaló cikkünket, érdemes. 

Sokan azonban a PS4-tulajok közül továbbra sem nyugodtak és attól félnek, hogy a Neo megrövidíti majd a konzoljuk élettartamát. A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a Gamerwelt.TV-nek nyilatkozva igyekezett megnyugtatni mindenkit: az új high-end PlayStation 4 továbbra is PS4 marad, tehát nem fogja megrövidíteni az élettartamot. Ez reményeink szerint azt jelenti virágnyelven, hogy a PlayStation 4 Neo megérkezése utáni években ugyanúgy készülnek majd játékok a "sima" PS4-re is, mint az újra. 

Reméljük, hogy a Sony a gamescomon már mutat valamit az új konzolból. Ti mit gondoltok erről az egészről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)