Hirdetés

PlayStation - lehet, hogy már idén jön a névváltoztatás lehetősége

|

Shawn Layden tavaly még abban reménykedett, hogy december előtt implementálni tudják. Semmi nem garantált, de van okunk reménykedni.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy az ember több évnyi játék után szívesen megváltoztatná a nicknevét, mert már nem tud azonosulni azzal, amit régebben kitalált, de nem szeretné elveszíteni mentéseit és elért eredményeit.

Hirdetés

Erre a PlayStation fiókok esetében jelenleg nincs lehetőség, de már valószínűleg nem kell sokat várnunk rá. A Kotakunak három, egymástól független, többjátékos játékokon dolgozó fejlesztő is megerősítette, hogy hónapok óta dolgoznak a játékok kompatibilissé tételén, az esetlegesen felmerülő hibák javításán. A rendszer működése miatt a dolog nem egyszerű, de közel a megoldás. Azt még nem tudták megmondani, mikor lehet éles a funkció, de a tavalyi PlayStation Experience-en a Sony fejese, Shawn Layden azt mondta az őt erről kérdező Greg Millernek, hogy reméli, az egy évvel későbbi rendezvényen már nem kell feltennie ezt a kérdést. Fura helyzetet teremt, hogy idén elmarad a PSX, de ettől függetlenül a névváltás lehetősége elérhetővé válhat.

Szóval várunk, remélhetőleg már nem sokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)