Hirdetés

PlayStation 4 - lesz MP3 támogatás megjelenés után

|

A Sony Worldwide Studios főnöke, Shuhei Yoshida elmondta, hogy nem kell aggódni a zenei támogatás miatt. Jön az, csak később.

Hirdetés

Sokan felháborodtak, amikor a Sony bejelentette, hogy az első napon a PlayStation 4 még nem fogja felismerni a zene CD-ket és nem engedi lejátszani majd az MP3 fájlokat. A dolog mögött nem egy jól megfontolt marketinghúzás van, hogy az embereket a zenei szolgáltatók felé tereljék (mondják ők). Egyszerűen csak a játékokkal kapcsolatos funkciókon volt a fókusz.

Shuhei Yoshida nyilatkozott a kérdésben: „Mindenki meglepődött a Sony berkein belül, amikor láttuk, hogy milyen szenvedélyesen reagáltak az emberek az MP3 és audio CD-k támogatását illető bejelentésünkre. Nem szándékosan döntöttünk így, hogy az embereket rákényszerítsük a Music Unlimited előfizetésre”. Yoshida elmondása alapján eszük ágában sem volt megtagadni ezeket a funkciókat a vásárlóktól, egyszerűen csak minden erőforrásukat a játékokat támogató funkciók fejlesztésére fordították.

„Miközben beszélünk, a japán kollégák már azon gondolkoznak, hogy mikor tudjuk elérhetővé tenni az MP3 és audió lemezek támogatását elhozó frissítést” - tette hozzá. A PlayStation 4 pénteken landol Amerikában, reméljük, mire hozzánk elér, már nem lesz ez probléma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)