Hirdetés

Újabb játékban eshetnek egymásnak a PC-s és PS4-es játékosok

|

Elindult a twin stick lövöldéket a MOBA műfajjal ötvöző Games of Glory bétája, aminek egyik különlegessége a cross-platform többjátékos mód.

Hirdetés

Ugyan vannak érvek a cross-platform multiplayer ellen is, a platformok közötti játék általában jó hatással van egy-egy cím játékosbázisának méretére, így egyre több játékban látjuk ezt a megoldást. A feature-t alkalmazó játékok listája hamarosan újabb alkotással bővül, ami a Games of Glory névre hallgat.

Egy izometrikus lövöldéről van szó, ami nem keveset kölcsönzött a MOBA-műfajból, ahogy azt az alábbi trailerben is láthatjátok. A játékon dolgozó Lightbulb Crew nem árulta el, meddig tart majd a ma útjára indult nyílt béta, az viszont biztos, hogy egy free-to-play játékról lesz szó, amit szokás szerint mikrotranzakciókkal tartana fent a csapat.

Mit gondoltok, a cross-platform játékot a PlayStationnel megoldó Games of Glory, vagy az Xboxon is játszható Gigantic lesz majd sikeresebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)