Hirdetés

Az új PlayStation 4 Pro reklám a teljesítménnyel és a játékfelhozatallal megy neki az Xbox-nak

|

Mivel az Xbox One X elég komoly erőt ígér, a Sony gyorsan igyekezett emlékeztetni a játékosokat arra, hogy a PlayStation 4 Pro kapcsán mit remélhetnek.

Hirdetés

A Sony kiadott egy új videót, amiben megmutatta, hogy bizony a PS4 Pro is képes 4K HDR-re. Természetesen a hamarosan érkező, és már megjelent címeivel demózta mindezt, mint a Horizon: Zero Dawn, a God of War vagy az új Spider-Man játék.

A trailer szerint a Pro konzol képes tisztább, élesebb árnyékok kirajzolására, jobb élsimítási eljárásokra, és a távoli objektumokat is sokkal szebben jeleníti meg, miközben magas fps számot tart a tökéletes irányítás érdekében. Marketingszövegnek nem rossz, ahogy az sem, hogy egyébként jóval olcsóbb a Microsoft új csodájánál.

A Sony egyébként is egy meglehetősen erős felhozatallal fog jelentkezni a közeljövőben, amiről mindent megtudhattok az E3-as előadásuk összefoglalójából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)