Hirdetés

PlayStation 4 Pro - két további Ubisoft játék támogatja majd

|

A Watch Dogs 2 és a For Honor mellett a Ubisoft két további, jelenleg is fejlesztés alatt álló játéka is ki fogja használni a PlayStation 4 Próban rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Még jó darabig a napokban bejelentett PlayStation 4 Próról szólnak majd a hírek: megállás nélkül érkeznek a képességeivel kapcsolatos hírek és pletykák, a kiadók pedig sorra jelentik be, hogy mely meglévő vagy készülő játékaik támogatják majd az új masinát. 

Ezekről a címekről mi is vezetünk egy szép és folyamatosan bővülő listát, amelyre most felvéstünk két újabb nevet is, ugyanis a Ubisoft megerősítette a Videogamernek, hogy a Watch Dogs 2 és a For Honor mellett két további játékuk, a Steep és a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is kihasználja majd a PlayStation 4 Pro teljesítményét.

Sajnos a kiadó nem osztott meg konkrétumokat azzal kapcsolatban, hogy az említett projektjeikre pontosan milyen mértékben lesz hatással a Sony erősebb konzolja, noha Colin Graham animációs rendező elárulta, hogy a Watch Dogs 2 sokkal közelebb áll az elképzeléseikhez, amikor PS4 Prón fut.

A Ubisoft egyelőre azt sem válaszolta meg, hogy a közelmúltban kiadott és továbbra is keresett játékaik - mint a Rainbow Six Siege és a Far Cry Primal - részesülnek-e grafikai frissítésben, vagy sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)