Hirdetés

Így fut PS4 Prón az Uncharted 4 és a Ratchet & Clank

|

Sorra mutatják meg a fejlesztők, hogy miképpen tudnak a játékaik profitálni a PlayStation 4 Pro erejéből, ezúttal a legutóbbi Uncharted és az idei Ratchet & Clank bizonyíthat.

Hirdetés

A közelmúltban az InFamous: Second Son, a The Last of Us Remastered és a Rise of the Tomb Raider prezentálták a PlayStation 4 Pro erejét, amelyet mellesleg nekünk is lehetőségünk volt kipróbálni Londonban, a linken keresztül elolvashatjátok a tapasztalatainkat. 

Két nap választja el a hazai játékosokat a PlayStation 4 Pro megjelenésétől, így azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy beszerzik a Sony új masináját érdemes lehet meglesni, hogy mit tud a Naughty Dog kiválósága, a temérdek dicsérettel elhalmozott Uncharted 4: A Thief's End, miután megkapta a PS4 Pro támogatást lehetővé tevő patchet: 

De mi a helyzet egy olyan címmel, amit nem a profizmusáról elhíresült Naughty Dog fejlesztett? Az Insomniac Games által jegyzett Ratchet & Clank is pofásan fest PlayStation 4 Próval, egy percig nézhetjük az alábbi videóban, hogy mennyivel lett szebb: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)