Hirdetés

Until Dawn - nem csiszol a játékon a PlayStation 4 Pro

|

Hamarosan a polcokra kerül a PlayStation 4 Pro 4K-val és HDR-el felvértezve, de sajnos egy remek horror címet nélkülöznünk kell a konzolt támogató játékok közül.

Hirdetés

Egészen új játékélményt ígér a Sony régi-új konzolja, amit összesen 40 játék támogat kezdésnek, vegyesen VR és hagyományos kiadásban. A Until Dawn például biztos ütős lenne, ha optimalizálnák PS4 Próra a játékot. De nem fogják.

A fejlesztő Supermassive Games Twitteren írta ki, hogy az Until Dawn fagyos kalandjait nem élvezhetjük a PS4 Pro nyújtotta extrákkal. Ugyanakkor a játék VR spin-off-ja, a Rush of Blood biztos kijön majd az új konzolra.

A Destiny és a The Witcher 3: Wild Hunt szintén ebben a cipőben jár, de azért elég hosszú a lista azokról a játékokról, amik támogatják a ma megjelent új konzolt. A jelenleg 40 játék esetében élvezhetjük a feljavított grafikát PlayStation 4 Prón, de természetesen a későbbi hónapokban ez a szám még nőni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)