Hirdetés

PlayStation 4 - pletykák a PSOne és PS2 támogatásról

|

A folyamat szépen halad, bár nem tökéletes. A lemezes kompatibilitás ötlete sem lenne rossz. Pletykálunk kicsit a PlayStation 4-ről.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a PlayStation 4 kapcsán folyamatos a mocorgás. Lehetséges, hogy PSOne és PS2 játékokkal játszhatunk majd a next-gen konzolon, bár az egy bennfentes szerint a technológia jelenleg vegyes eredményekkel működik.

Ahsan “Thuway” Rasheed már korábban is beszélt a PS4 lehetséges PSOne és PS2 kompatibilitásáról, ráadásul elmondása szerint 1080p-ben élvezhetjük majd a klasszikusokat. Jelenlegi információi szerint a projekt jól halad, viszont a felbontás felskálázása nem mindenhol működik. Van ahol a megoldás hibátlanul hozza az elvárt eredményeket, de olyan játék is akad, ami katasztrofálisan teljesít.

A fenti Twitter bejegyzésekben az is olvasható, hogy Thuway nem tudja, mik a Sony tervei a lemezes kompatibilitást illetően, pedig mindenkit ez érdekel a legjobban, hiszen akkor még porosodó lemezgyűjteményünknek is hasznát vehetnénk. Ez elég érdekes újítás lenne, de természetesen nem kommentálta a Sony, és lássuk be, a PlayStation Now felhő alapú "vedd meg újra" elve lényegesen reálisabb metódus lenne erre. Pénzügyi szempontból természetesen.

Ti mit gondoltok? Mit remélhetünk ettől az újítástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)