Hirdetés

PlayStation 4-re is megjelenik a PS5 egyik nyitócíme?

|

Úgy tűnik, a látványa miatt kiemelkedő PlayStation 5-ös és PC-s játék egy generációt visszalép.

Hirdetés

Jellemzően nem a konzolok nyitócímei teszik azokat sikeressé, hanem a később érkező játékok, melyek már érdemben ki tudják használni az erősebb hardver képességeit, ezért számítottunk arra, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X kezdő exkluzívfelhozatala sem lesz kimondottan erős. A Sony segített, hogy a Demon's Souls és a Spider-Man: Miles Morales miatt pozitívan csalódjunk, ugyanakkor a Counterplay Gamesnél fejlesztett és a Gearbox Publishing által kiadott Godfall rontott az átlagon.

Bár nagy reményeket fűztünk hozzá, azon túl, hogy szép volt, nem tudott sok mindent felmutatni, nem is fogyott kimondottan jól. Most új esélyt kaphat.

Hirdetés

A Sony hathónapos exkluzivitásról állapodott meg a Gearbox-szal, PS5 mellett csak PC-re engedte megjelenni a játékot. Hamarosan viszont letelik a szerződésben meghatározott idő (egész pontosan május 12-én), de a PEGI alapján nem az xboxosok, hanem a PlayStation 4-nél maradó játékosok örülhetnek. Az európai korhatárbesorolási bizottság oldalán a Godfallt április 23-án frissítették, ekkor kapta meg a 16-os plecsnit a PS4-es verzió. 

Vajon mennyire lesz szép a játék a régebbi platformon? Kiderül, hogy egy PS4 Pro ereje is elég lett volna hozzá? Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)