Hirdetés

PlayStation - változtak a pénzvisszatérítés szabályai

|

Amennyiben egy játék technikailag rossz, letöltés után is visszakérhető az ára.

Hirdetés

A Sony eddig elég szigorúan kezelte a pénzvisszatérítést: csak akkor lehetett egy játék árát visszaigényelni, ha vásárlás után nem indítottuk el a letöltést.

Hirdetés

Ez alapvetően így marad, a fizetéstől számított 14 napon belül lehet igényt benyújtani, azonban kiegészül annyival, hogy ha a megvásárolt tartalom hibás, a pénz visszakérhető kipróbálás után is. A digitálisan előrendelt játékok esetében az előrendelés bármikor lemondható, és ha a letöltés nem indult el, a megjelenést követő 14 napig még el lehet állni a vásárlástól. Fontos tudni, hogy ezentúl minden esetben a PlayStation Walletbe, tehát a felhasználói fiókra érkezik vissza a pénz, nem a vásárláshoz használt kártyára vagy számlára. A PlayStation Plus, a PlayStation Now és a Spotify Premium a 14 napos próbaidőszak alatt szabadon lemondható, ezt követően a szolgáltatás használatának mértékétől függ, hogy mennyit kell fizetni.

Legutóbb a PS4-eket kikapcsoló Anthem esetében sikerült a játékosoknak visszaszerezni a kifizetett összeget. A pénzvisszatérítéshez az ügyfélszolgálattal kell felvenni a kapcsolatot, a rendszer egyelőre nem automata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)