Hirdetés

PlayStation 4 - részletek az új kontrollerről

|

Friss információk jutottak birtokunkba azzal kapcsolatban, hogy mire lesz képes a PlayStation 4 új kontrollere.

Hirdetés

Tegnap a Sony bejelentette a PlayStation Meeting 2013 nevű rendezvényt, amin minden bizonnyal a cég újgenerációs konzolját ismerhetjük meg.

Amellett, hogy az alapgép hardvere igen erős fejlesztésen megy keresztül, valószínűleg a kontrollert is áttervezik, a modern kor és az elkövetkezendő 5-6 év igényeihez igazítják. A múltkori, kontrollerrel kapcsolatos pletykákat most az Edge is megerősítette. A PlayStation 4-gyel érkező irányítókaron valóban lesz egy Share gomb, melynek használatával legfeljebb 15 perc hosszúságú videókat rögzíthetünk, szerkeszthetünk játékainkból, amiket ezután megoszthatunk a világ más játékosaival. Az egyelőre nem tiszta, hogy ez a PlayStation Network egy új szolgáltatása lesz, vagy a videókat esetleg YouTube-ra, Facebookra vagy más közösségi oldalakra is kitehetjük-e. Azt is megtudhattuk, hogy a kontroller mérete megegyezik a DualShock 3-éval, a Start, Select és Home gombok helyét pedig egy, a Vitánál alkalmazott technológiát használó érintőfelület veszi át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)