Hirdetés

PlayStation 4 SharePlay - egy óráig tart a csoda

|

Lassan szivárognak az infók a Sony egyik legjobb, új PS4-es megoldásáról, melynek köszönhetően megoszthatjuk a játékunkat a haverral.

Hirdetés

A GameSpot megtudta, hogy a SharePlay funkcióval csak egy órán keresztül játszhat a haver, akivel megosztjuk a játékunkat. A trükk a dologban az, hogy bár az idő limitált, az nincs megszabva, hogy hány sessiont nyithatunk.

Nyilván nem lesz ideális így olyan játékokat tolni, mint a FIFA 15 vagy a UFC, ahol a meccs közepén jár majd le a menet, de más, coop címekkel nem lehet gond, hiszen csak új kört kell kezdeni. A SharePlaynek köszönhetően ugyanis virtuálisan átadhatjuk a kontrollert egy havernak, aki játszhat a játékunkkal és csatlakozhat multiban is, még ha nem is rendelkezik az adott játékkal.

Az egyórás megkötés így inkább tűnik csak egy bosszantó apróságnak, mint tényleges korlátozásnak. A SharePlay a 2.0-ás frissítéssel érkezik majd a PS4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)