Hirdetés

PS Meeting 2016 - még idén megjelenik a PlayStation 4 Slim

|

Már korábban is felröppent a hír, hogy érkezik egy vékonyabb változat a PlayStation 4-ből, viszont most végre megtudtuk, hogy pontosan mikor jelenik meg és pontosan mennyibe is kerül majd.

Hirdetés

Habár korábban már láttunk felvételeket a vékonyabb PlayStation 4-ről, hivatalosan még nem került bejelentésre ez a változat, egészen mostanáig.

A Sony éppen csak belekezdett a 2016-os PlayStation Meeting előadásába, rögtön be is jelentették a PlayStation 4 Slim névre keresztelt konzolt, ami elméletileg nem csak vékonyabb, de az energiával is takarékosabban bánik majd elődjénél.

A cég azt is elárulta, hogy a konzol megjelenésére még idén, szeptember 15-én számíthatunk 299 eurós áron, tehát olcsóbb lesz, mint amibe PlayStation 4 került a megjelenésekor.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)